Aanmelden Lobbes kinderfestival

Op woensdagmiddag 24 augustus organiseren we het grote Lobbes Kinderfestival speciaal voor alle kids tot en met 12 jaar. Het Lobbes Kinderfestival wordt gehouden van 13.30 – 17.00 uur op het Kuiperplein in Ede. Op deze middag laten we de kids van Ede, samen met hun ouders, gratis kennismaken met verschillende activiteiten en sporten. Maar bovenal bieden we deze middag veel plezier!

Laat zien wat je kunt

Het Lobbes Kinderfestival is een gave gelegenheid voor verenigingen, dansscholen, sport-, muziek- en hobbyclubs om te laten zien wat zij de kids van Ede te bieden hebben. Dit kan door het verzorgen van leuke workshops, proeflessen en demonstraties op het gebied van sport, spel, muziek, dans en creativiteit. Speciaal voor de kleintjes organiseren we spelletjes en staat een geweldig springkussen klaar.

Doe je mee?

Wil je jouw vereniging, hobbyclub, dansschool of sportactiviteit ‘in the picture’ zetten tijdens dit leuke festival? Meld je dan aan via kinderfestival@heideweek.nl. Doe dit zo snel mogelijk, en in ieder geval vóór 10 juni a.s. Daarna gaan we het festivalterrein indelen en intekenen. Laat in jouw mail weten wie je bent en geef een korte omschrijving van wat je wilt gaan doen tijdens het festival. Je ontvangt daarna van ons een officieel aanmeldformulier met alle relevante informatie.

Gratis exposure

Meedoen aan het Lobbes Kinderfestival kost niets. Commerciële activiteiten mogen die middag helaas niet. Producten verkopen mag dus niet, maar laten zien wat je allemaal in huis hebt wel!
Wil je je aanmelden of eerst wat informatie? Mail ons! Kim, Annelies en Anne-Miek zijn bereikbaar op het volgende mailadres: kinderfestival@heideweek.nl

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2023 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy