Aftellen naar de Heideweek!

Nu ook de laatste coronamaatregelen zijn afgeschaft, staan alle seinen op groen: de Heideweek 2022 komt er aan! Onze draaiboeken liggen weer klaar. Alle to-do-lijsten zijn geactualiseerd. En alle vrijwilligers zijn alweer vol aan de bak. De organisatie van de Heideweek 2022 is in volle gang!

Een week lang activiteiten

Want wat zijn we toe aan elkaar weer ontmoeten, samenzijn en gezelligheid. Muziek, feest en plezier. En dat zonder beperkingen, regels en maatregelen. Van 19 t/m 27 augustus kleurt Ede eindelijk weer Paars en staat weer bol van de activiteiten. Voor jong en oud. Gratis. Zodat iedereen kan meegenieten. Of dat nou uitbundig is of stilletjes.

Nog maar 137 dagen

Met elkaar tellen we af naar 19 augustus. Vanaf mei hoor, lees en zie je op onze social kanalen álles wat je weten wilt over deze Paarse week. Welke artiesten komen er? Wat organiseren we voor de kids? En welk mooi programma bieden we de senioren van Ede? We stropen onze mouwen op en gaan tot het gaatje om in 137 dagen een geweldig event neer te zetten. Voor jou. Voor Ede. Voor iedereen die wil genieten.

Doe jij mee?

Maar twee jaar geen Heideweek organiseren eist ook zijn tol. Zo hebben we helaas afscheid genomen van een aantal actieve vrijwilligers. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe. Enthousiaste vrijwilligers die samen met het bestuur van de Stichting Heideweek de schouders er onder willen zetten. Zo zoeken we vrijwilligers die ervoor zorgen dat de Heide-optocht dit jaar vlekkeloos verloopt. Van begin tot eind. En we zoeken een paar pittige jongens en meiden, die als promotieteam op stap willen. Want nu de Heideweek doorgaat moet iedereen dat natuurlijk weten!

Het is fijn als je je voor een langere periode aan de Heideweek kunt verbinden. Met organisatietalent, enthousiasme en doorzettingsvermogen als competenties. Lijkt het je wat, stuur dan een mail naar info@heideweek.nl met een korte motivatie waarom je graag aan de slag wilt als Heideweek-vrijwilliger.

En dan nog dit..

Ondanks onze optimistische en bovenal positieve houding, hebben en houden we uiteraard oog voor de actualiteit in de wereld. Dus mocht dit tot aanpassing leiden van ons programma, dan rekenen we op jouw begrip.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy