Bizar gave line-up Heideweek 2022

Van 19 t/m 27 augustus a.s. organiseren we weer de traditionele Heideweek met onder andere de alom bekende muziekavonden op het Kuiperplein in Ede. De Heideweek, de gezelligste week van het jaar, staat ook dit jaar weer bol van de activiteiten. Activiteiten voor jong en oud én gratis zodat iedereen kan meegenieten. En wat een bizar gave line-up hebben we voor jullie! De Openingsavond wordt swingend, Feel the Beat intens, het Grote Plein Feest groter dan groots, de Heideweek Airborne Avond vol kippenvel en de Slotavond om nooit te vergeten! Dat de Heideweek terug is van weggeweest, dat is wel duidelijk!

Vrijdag 19 augustus – Warmtebedrijf Ede Openingsavond

Op de eerste avond draait DJ Mr. Marvin de sterren van de hemel. Hij brengt je op het Kuiperplein in de juiste stemming en zorgt ervoor dat de sfeer er de hele avond in blijft. Na de officiële opening maakt hij het podium vrij voor de weergaloze negenkoppige Boogie Wonderland Band. Je waant je weer even terug in de seventies. Earth Wind & Fire, Kool & The Gang, Sister Sledge en ga zo maar door. En óf we ons verliezen in de muziek! Ook verwelkomen we deze avond niemand minder dan Flemming op het Heideweekpodium. Hij brengt frisse, catchy Nederlandse pop. Flemming scoorde direct goud met zijn nummer ‘Amsterdam’. En ook zijn nieuwe hit ‘Zij wil mij’ gaat als een malle in de hitlijsten. De openingsavond wordt afgesloten met de Edwin Evers Band! 13 muzikanten die traditioneel zorgen voor een waar feest.

Zaterdag 20 augustus – Securitas Feel The Beat

Traditioneel staat de eerste zaterdagavond van de Heideweek in het teken van dance, trance en een vette beat. Eindelijk kun je de danssneakers weer aan en kunnen de liefhebbers deze avond los op de beat van De Hofnar, Johnny 500 en Bizzey. Met monsterhits zoals ‘Traag’ ft. Jozo & Kraantje Pappie, Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam x Maan & Tabitha is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs. En nu dus gewoon in Ede City! En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de Stichting alle dancefans onder ons ook een optreden van het DJ-trio Kris Kross Amsterdam. Hiphop, soul, pop en house, dat wordt knallen! De afsluiting van de avond is bijzonder: de mannen van Stuk op het podium! Wekelijks voeren Giel, Thomas en Stefan de leukste, lachwekkendste en tofste opdrachten uit om dit vervolgens op alle online communities te delen. En nu dus lekker offline, live voor jullie op het Heideweekpodium in Ede!

Donderdag 25 augustus – ITN Grote Plein Feest

Op donderdag transformeert het Kuiperplein tot één groot Hollands feestplein. Namen als DJ Bert, Jeffrey Schenk, Django Wagner, Samantha Steenwijk en Frans Duijts mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens deze avond. En alsof dat al niet genoeg feest is, wordt het Grote Plein Feest afgesloten met Boomerang met daarin onze eigen Edese Joshua van de Spreng! Zij zijn recent uitgeroepen tot nummer 1 coverband van Nederland! Muziek, dans, confetti en vlammen. Hier wordt nog lang over nagepraat!

Vrijdag 26 augustus – HDWK Airborne Avond

Samen met de gemeente Ede organiseert de Stichting Heideweek een extra muziekavond op de tweede vrijdag in de Heideweek: De Heideweek Airborne Avond. Een bijzondere avond die de officiële opening van de Airborne Ede-maand markeert en waarbij we met elkaar stil staan bij de moed en inzet van onze veteranen die deze avond ook bij ons te gast zijn. Het maar liefst 48 muzikanten tellende Orkest van de Koninklijke Luchtmacht treedt deze Airborne Avond, onder leiding van majoor Patrick Curfs, op met een prachtig en speciaal voor deze avond samengesteld muziekprogramma. Hoe mooi en bijzonder is dit, zeker in een tijd waarin vrijheid niet vanzelfsprekend is. Welke bijzondere artiest zij meenemen? Dat blijft nog even een verrassing.

Zaterdag 27 augustus – Praxis Slotavond

We moeten er nog niet aan denken… maar ook aan de Heideweek komt natuurlijk een eind. Maar dit einde wordt dan ook echt onvergetelijk! DJ Bert zorgt als vanouds weer voor een goede sfeer deze avond. Vervolgens betreden de drie zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley het Heideweekpodium. Oftewel OG3NE! Daarna is het tijd om te dansen en zingen met Abba Fever. Een niet te evenaren ABBA-tribute van wereldklasse! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van de zangeressen zorgen voor een geweldige ervaring. En omdat we er weer een heel jaar op moeten wachten, mag de polonaise op de slotavond niet ontbreken! Knallen, hossen, springen en feesten, dat kun je wel overlaten aan het Feestteam. Of je de dag erna nog goed bij stem bent dat kunnen we je niet beloven. We sluiten het Heideweekfeestje in stijl af met Gerard Joling. Met gemengde gevoelens natuurlijk, want na een spectaculair optreden van Gerard waarbij iedereen gegarandeerd uit zijn of haar dak gaat, is de Heideweek dan echt voorbij.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy