Bizar gave line-up Heideweek

De Openingsavond wordt magisch, Feel the Beat intens, het Grote Plein Feest groter dan groots, de Heideweek Airborne Avond vol kippenvel en de Slotavond om nooit te vergeten!
Dat wij ons 85e jubileumjaar alsnog vieren, dat is wel duidelijk!

 

 

Check snel het programma

85 + 1 jaar Heideweek

De Heideweek 2021 wordt een dik, vet inhaal-jubileumfeest. Met een geweldige line-up dat garant staat voor plezier, samen zijn en feest vieren. En daar zijn we met z’n allen zo aan toe. We gunnen de inwoners van Ede, en daarbuiten natuurlijk, graag een stuk ontspanning en misschien wel ontlading door een breed scala aan artiesten te bieden. En volgens ons zit er voor iedereen wat bij. Of je nu jong bent of iets minder jong. De naden uit je panty danst of stilletjes geniet. Alles staat in de steigers om er een ongelofelijke week van te maken.

Toegangstickets noodzakelijk
We organiseren dit jaar alleen evenementen die een fysieke in- en een uitgangscontrole hebben om zo aan de voorwaarden van de overheid te voldoen. Dat betekent voor dit jaar helaas een verplichte toegangsregistratie en het tonen van een identiteitsbewijs en een negatieve coronatestuitslag of vaccinatiebewijs. Dat wisten we natuurlijk al in een vroeg stadium maar dat was voor ons geen reden om geen Heideweek te organiseren. We zijn allemaal weer toe aan elkaar ontmoeten en gezellig samen een feestje vieren. Maar dat betekent dus strikte toegangsmaatregelen om daarmee tegemoet te komen aan de vergunningseisen. De voortschrijdende tijd lijkt ons gelukkig goed gezind. Zoals het er nu naar uitziet is 1,5 meter afstand houden in augustus niet meer nodig. We hebben dan ook positieve verwachtingen over het maximaal aantal toegestane bezoekers per avond. We hopen dat veel mensen van onze schitterende muziekavonden komen genieten. Zo kunnen we in augustus deze ingewikkelde en moeilijke tijd een beetje achter ons laten en weer ouderwets uit ons dak gaan. Samen genieten van alles wat de Heideweek dit jaar te bieden heeft.

Ticketprijs bekend 

De prijs van een toegangsticket is inmiddels bekend en is 5,00 per persoon per muziekavond. Dat is inclusief één consumptiemunt t.w.v. 2,75. We verwachten begin juli meer duidelijkheid te kunnen geven over de start van de ticketverkoop. Dan is waarschijnlijk bekend hoeveel personen toegelaten mogen worden op het Kuiperplein. Houd dus vooral onze social kanalen in de gaten.

De Heideweek 2021 vindt plaats van 20 tot 28 augustus 2021.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2023 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy