Heide-optocht: Heideweek kleurt je leven!

Schrijf je nu in voor de Heide-optocht op zaterdag 19 augustus 2023!

Heide-optocht in kleur

Met het thema ‘HWDK kleurt je leven’ zal op zaterdag 19 augustus 2023 de Heide-optocht door het centrum van Ede trekken. Prachtige kleuren, versierde karren, gezellige muziek en vooral veel vrolijkheid. Een gezellig en feestelijk evenement voor jong en oud! Met ongeveer 20.000 inwoners aan de kant van de route, een prachtig moment om iedereen kennis te laten maken met jouw bedrijf, vereniging of stichting. Doe mee en geef je snel op via het aanmeldformulier en ben verzekerd van een mooie plaats in de Heide-optocht.

De deelnemers

Verenigingen, stichtingen, buurtwijken en sponsoren mogen gratis deelnemen aan de optocht en kunnen zelfs een financiële vergoeding ter beschikking krijgen om bij te dragen in de kosten van het maken van een praalwagen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met Stichting Idee in Uitvoering! Kijk voor meer informatie op https://stichtingideeinuitvoering.nl/. Aan bedrijven die geen sponsor van de Heideweek zijn, vragen we een bijdrage van 250 euro.

Prijzen

Deelnemers kunnen, naast de eeuwige roem, nog een mooi geldbedrag winnen!

Route

De start is op de Arnhemseweg, daarna slaan we rechtsaf richting Raadhuisstraat. Vervolgens gaat de tocht linksaf op de rotonde bij de kruising Raadhuisstraat/Molenstraat. De stoet rijdt over een groot stuk van de Molenstraat, en slaat bij de kruising met de Schaapsweg linksaf te. Bij de volgende rotonde gaat de optocht weer links, de Veenderweg op. Aan het einde van de Veenderweg gaat de stoet rechts de Telefoonweg op. Deze rijden ze helemaal uit tot de kruising met de Stationsweg. Dar trekt de optocht naar links en ter

hoogte van het politiebureau buigt de optocht weer naar links, de Detmarlaan op. Vervolgens bereikt de stoet de Arnhemseweg, het eindpunt. Het defilépunt is bij Moeke op de Breelaan.

Contact

Heb je vragen over deelname of de organisatie van de optocht? Neem contact op met Mignon Weg, Bestuurslid Stichting Heideweek: 06 269 569 90.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2023 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy