#HDWKWINACTIE2023

Wil jij de Praxis Slotavond dit jaar als VIP beleven? Dat kan! Voor het eerst in de geschiedenis van de Heideweek maak jij kans om twee VIP-kaarten te winnen. Benieuwd hoe? Dat vertellen we je.

Met het thema ‘HDWK kleurt je leven’ laten we dit jaar samen de hele gemeente Ede kleuren! We zijn dus op zoek naar het mooist versierde Heideweekhuis van de gemeente. Maak van jouw huis een kleurexplosie en zorg dat deze de laatste volle week van augustus straalt. Naast dat het natuurlijk héél leuk staat, maakt de top drie ook nog eens kans op de volgende prijzen

1. Twee VIP-kaarten voor de Praxis Slotavond op het Kuiperplein.

2. 20 consumptiemunten voor de muziekavonden op het Kuiperplein + een Meet&Greet met Xander de Buisjoné op vrijdag 25 augustus tijdens de Airborne Veteranenavond.

3. 20 consumptiemunten voor de muziekavonden op het Kuiperplein.

Hoe doe je mee?

Nadat jij jouw huis creatief en kleurrijk hebt versierd, maak je een foto van jouw huis. Deze foto is jouw ticket om mee te doen aan de winactie. Deel uiterlijk vóór 23 augustus 2023 de foto van jouw huis via:

1. Een story op Instagram waarbij je ons tagt via @Heideweek en de hashtag #HDWKwinactie2023 gebruikt

2. Óf stuur jouw foto in via communicatie@heideweek.nl.

Op 24 augustus maken wij de drie prijswinnaars bekend.

Let op! Meedoen aan deze winactie kan alleen als je 18 jaar of ouder bent. Voor het echte Heideweekgevoel moet er aan jouw versierde huis minimaal één Heideweekvlag wapperen.  

De Heideweekvlag is te koop bij Praxis Ede, Moeke Ede, Cultura, via onze socials en via ons e-mailadres communicatie@heideweek.nl.

Lees voordat je meedoet alle voorwaarden van deze winactie.

 

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy