Heidehoogheden 2022 bekend

Op maandag 30 augustus vond de traditionele troonwisseling plaats in Moeke Ede, residentie van de Stichting Heideweek Ede. We namen deze avond afscheid van de Heidehoogheden 2020 en 2021 Meryl Rensenbrink en Maxime Baaij. Twee jaar lang waren zij actief als Heidekoningin en Heideprinses. Door alle coronamaatregelen kwam het echter twee jaar lang niet tot een Heideweek.

Maak kennis met Daphne en Juliette
Met heel veel nieuwe energie en vol Paarse power kijken we vooruit. Met trots presenteren wij dan ook de Heidehoogheden van 2022. Burgemeester René Verhulst kroonde deze avond Daphne van Seventer als Calluna de 65e  en Juliette van der Burg als Erica de 46e.

Een jaar lang actief
De Heidehoogheden vertegenwoordigen Ede een jaar lang op diverse evenementen in binnen- en buitenland. Op zaterdag 5 september a.s. geven Daphne en Juliette hun eerste acte de presence in Steinhagen Duitsland. Daphne van Seventer: ’Ik kijk uit naar de evenementen, klein en groot. Ik heb veel gehoord over het Paarse Hartenfeest op de Hartenberg, daar kijk ik dan ook extra naar uit’. Juliette van der Burg: In voorgaande jaren stond ik achter de bar tijdens de Heideweek. Nu maak ik dit grote feest van nóg dichterbij mee. Tijdens de Heideweek maar ook tijdens alle evenementen die het hele jaar door gepland staan. Ik kan niet wachten’.

Ook dit jaar dragen de Heidehoogheden weer prachtige paarse japonnen. Deze japonnen zijn met zorg gemaakt door Bruidshuis ’t Koetsje.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2023 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy