Heidehoogheden 2018/2019

Heidekoningin Calluna de 63en Heideprinses Erica de 44e – Foto: Bert Vos

Heidekoningin Calluna de 63en Heideprinses Erica de 44vertegenwoordigen vanaf maandag 27 augustus een jaar lang de gemeente Ede en de Heideweek.

Kavita Mohan is Heidekoningin Calluna de 63e. Ze is 30 jaar, getrouwd en heeft 2 kinderen. “Mijn naam wordt uitgesproken als Kawieta. Ik ben van Hindoestaanse afkomst. Mijn ouders komen uit Suriname en onze oorspronkelijke roots liggen in India.” Ze is in mei afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Financial Services Management. Ze is momenteel werkzaam bij Nationale Nederlanden op de afdeling ING verzekeringen. In haar vrije tijd onderneemt ze graag activiteiten met haar gezin, ze shopt ook graag en maakt graag tijd voor vriendinnen en familie.

“Als echte Edenaar (geboren & getogen) keek ik als klein meisje op naar de Heidehoogheden. Het leek mij altijd al bijzonder om de rol als Heidehoogheid te vervullen. Een wens die voor mij komend jaar uitkomt.” Haar moeder is 18 jaar geleden ook gevraagd om zichzelf op te geven als Heidehoogheid. “Dit heeft ze uiteindelijk nooit gedaan want ze dacht dat ze haring moest eten en dat lust ze niet (de bekende foto in de kranten).”

Valerie Kemperman is Heideprinses Erica de 44e. Ze is 22 jaar en geboren en getogen in Ede. Momenteel werkt ze met veel plezier bij Steaks en Zo in Ede. “Het is stiekem eigenlijk altijd al wel een meisjesdroom van me geweest om Heideprinses te worden.”

In haar vrije tijd spreekt ze graag met vriendinnen af en zingt en danst ze heel graag. Ook houdt ze erg van reizen. Ze heeft een half jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. Ze kijkt uit naar het komende Heidejaar: “Ik kijk er enorm naar uit om er samen met Kavita een topjaar van te maken!”

De Heidehoogheden hebben ontzettend veel zin in het komende jaar.

Kavita: “Samen met de Heideprinses kijk ik ernaar uit om Ede te vertegenwoordigen. Op deze manier zal ik Ede op een andere manier leren kennen. We hopen jullie gauw een keer te zien wellicht met een evenement dat gepland staat komend jaar en anders in de Heideweek 2019!”

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2022 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy