Vacature Heidehoogheden (vacature gesloten)

Wil jij een heel jaar lang hét visitekaartje zijn van de gemeente Ede?

Zorg jij voor lachende gezichten tijdens je bezoeken aan scholen, corso’s en verzorgingshuizen? Droom jij van een glansrol tijdens de laatste week van augustus? Maak jij het verschil, gewoon omdat jij, jij bent?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het Heidejaar 2022/2023 zijn wij namelijk op zoek naar

Heidekoningin Calluna de 66e

Heideprinses Erica de 47e

Omdat het een officiële functie is en je een heel jaar lang een representatieve rol vervult, hebben we uiteraard wel een wensenlijstje.

Natuurlijk zijn jouw sociale en representatieve vaardigheden om door een ringetje te halen.

Communiceren is jouw tweede natuur. Of je nu een menigte toespreekt, een verbindend praatje maakt met onze sponsoren of een leuk gesprek hebt met onze burgemeester. Jij draait je hand er niet voor om.

We vinden het belangrijk dat je leergierig bent, minimaal havo werk- en denkniveau hebt en je jezelf verder wilt ontwikkelen. Bovendien moet je goed kunnen samenwerken binnen een team en niet onbelangrijk: gezelligheid is jouw middle name.

Zie jij jezelf stralen als Heidekoningin Calluna de 66e, dan is het fijn als je leeftijd ergens tussen de 25 en 35 jaar is. Voel jij je meer thuis in de rol van Heideprinses Erica de 47e, dan is het fijn als je minimaal 21 jaar bent.

Als Heidekoningin en Heideprinses ben je in dienst van de Stichting Heideweek Ede van 29 augustus 2022 t/m 28 augustus 2023. Het is dus belangrijk dat je door het hele jaar heen beschikbaar bent, omdat er wel zo’n 35 leuke uitjes per jaar zijn. En ja, natuurlijk ben je beschikbaar in de hele laatste week van augustus!

Enthousiast geworden?

Leuk!!

Wij kunnen niet wachten om met jou kennis te maken. Mail jouw sollicitatie – jazeker, origineel zijn mag – naar hofhouding@heideweek.nl. Doe dit voor 29 april, zodat wij even tijd hebben om een goede selectie te maken. Want je begrijpt, ook dit jaar willen we weer het beste team voor Ede!

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2022 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy