Heideweek maakt eerste artiesten en thema 2023 bekend!

Onder het genot van een heerlijk sponsorontbijt hebben ruim 120 sponsoren de onthulling van de eerste artiesten en het Heideweek thema van 2023 meegemaakt. Dit jaarlijks terugkerende evenement vond deze keer plaats bij Black Sponsor Automobielbedrijf G. Braber B.V.

HEIDEWEEKTHEMA “HDWK Kleurt je leven”

Wanneer je denkt aan de Heideweek dan denk je aan feestvieren, plezier hebben, samen zijn, verbinding maken en de laagdrempeligheid. Dit zijn ook precies de kernwaarden die worden vertegenwoordigd met hun eigen kleur in ons logo. De kleuren samen geven de veelzijdigheid van de Heideweek weer. Tijdens de laatste week van augustus kleurt de Heideweek Ede met deze waarden. Daarom vonden wij het niet meer dan logisch om voor dit jaar het thema “HDWK Kleurt je leven” te kiezen!

De eerste artiesten zijn bekend!

Dat het een bomvol en gezellig programma wordt, dat staat vast. Ook dit jaar hebben we een divers programma samengesteld. En we staan dan ook te popelen om de eerste artiesten met jullie te delen.

Vrijdag 18 augustus | Warmtebedrijf Ede Openingsavond

Zoals eerder gequote komt “de beste coverband van Nederland” naar de openingsavond van de Heideweek. Jullie kennen ze ook wel als The Dirty Daddies! Daarnaast komt de Nederlandse artiest die al weken in de top 3 van de Top 40 staat met zijn nummer Ladada. We hebben het over niemand minder dan Claude!

Zaterdag 19 augustus | Feel the Beat

Tijdens de Feel the Beat avond gaat onder andere  La Fuente er voor zorgen dat Ede de heupen los krijgt en met de voetjes van de vloer gaat!

Donderdag 24 augustus | CTS IT Het Grote Plein Feest

Bij het Grote Plein Feest krijgt Ede de lach niet van het gezicht, want John de Bever zal ons verblijden met al zijn Nederlandse hits! Dat wordt gegarandeerd een hele gezellige avond.

Vrijdag 25 augustus | HDWK Airborne avond

Zoals ieder jaar zal het Orkest Koninklijke Luchtmacht deze avond begeleiden. Welke artiest hierbij zal aansluiten is nog even een verrassing.

Zaterdag 26 augustus | Praxis Slotavond

Tijdens de Slotavond gaan we herinneringen ophalen uit de jaren ‘80. Het wordt een echte Nederpop avond die je terug doet denken aan de Heideweek Parkpop van 1986 waar toen maar liefst 70.000 mensen op af kwamen! (Indebuurt, 18 augustus 2019). Na 37 jaar keert Henk Westbroek van Het Goede Doel namelijk terug naar de Heideweek! Ook Jimmy van den Nieuwenhuizen met band van de Vrienden van Amstel Live 2023 en nog vele anderen zullen zorgen voor een spetterende afsluiter van deze Heideweek.

HEIDEWEEK 2023

De Edese Heideweek. Van Ede. Voor Ede. Door Ede. En vele kilometers daaromheen. Elke laatste volle week van augustus kleurt Ede paars. Bol van de activiteiten. Voor jong en oud. Gratis. Zodat iedereen kan meegenieten. Mét glimlachgarantie. Uiteraard. Of je nou uitbundig meedoet of stilletjes geniet. Wij zetten alles op alles om ook dit jaar weer een prachtige Paarse week te organiseren. Dit jaar zal de Heideweek plaatsvinden van vrijdag 18 augustus tot en zaterdag 26 augustus 2023.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2023 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy