Mini-Heidehoogheden

Paarse prinsen en prinsessen verzamelen!

Juf, meester, politieagent, prins of prinses. Voor veel jonge kinderen zijn dat dé droomberoepen voor in de toekomst. Die laatste wordt wat lastig, maar je kunt jouw kind wel prins of prinses laten zijn. Voor een hele dag! Inclusief een zelfverzorgde mooie prinsessenjurk of prinsenpak en helemaal opgedoft!

De organisatie van de Mini Heidehooghedenverkiezing, die jaarlijks plaatsvindt tijdens de Heideweek, zoekt namelijk nog deelnemers! Dus heb jij een kleine paarse prins of prinses in huis? Of misschien zelfs allebei? Geef hem/haar snel op!

Mini Heidehooghedenverkiezing 

De Mini Heidehooghedenverkiezing wordt gehouden op zaterdag 19 augustus tussen 15.00 en 16.00 uur. Voorafgaand aan de verkiezing staan kappers en visagisten klaar om de deelneem(st)ertjes nog mooier te maken. En als kers op de taart mogen alle deelnemers aan de verkiezing ’s avonds meerijden met de Heide-optocht. Je kunt (gratis!) meedoen als je minimaal 4 jaar en maximaal 12 jaar bent.

Samen op de catwalk 

Kinderen mogen zich ook samen opgeven, bijvoorbeeld een broer en zus of twee vriendinnen. Ze mogen dan ook samen het podium op bij de Oude Kerk in Ede Centrum. Elke deelnemer die zich alleen opgeeft, gaat samen met een andere prins of prinses het podium op, niemand loopt dus alleen. Nadat je iemand hebt aangemeld ontvang je vóór de verkiezing bericht over het programma voor deze leuke middag en avond.

Inschrijven niet meer mogelijk

Helaas is de inschrijving voor de Mini-heidehooghedenverkiezing voor 2023 helemaal vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen kijken!

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy