Evenement organiseren

Er gebeurt van alles in de Heideweek! Met ruim 70 evenementen is de laatste week van augustus een week vóór en dóór Ede. Er is voor ieder wat wils. Organiseert u zelf een evenement tijdens de Heideweek? Leuk! In 2021 kunt u uw evenement aanmelden voor de volgende editie van de Heideweek. Wij nemen het dan op in het officiële programma. Daarnaast kunt u hierin aangeven hoe we u kunnen helpen uw evenement tot een succes te maken. Mochten we op basis van het ingevulde document nog vragen hebben, nemen we contact met u op om een en ander te bespreken.

In aanloop naar de Heideweek organiseren we een coördinatievergadering. Een bijeenkomst die speciaal bedoeld is voor iedereen die tijdens de Heideweek een evenement organiseert. Deze avond staat in het teken van kennismaking en het delen van relevante informatie.

Tot kort voor de Heideweek kunnen wij nieuwe evenementen opnemen in het programma op de website. Om extra publiciteit voor uw evenement te creeëren kunt u met ons meeliften in de zomerspecials van de regionale kranten en het papieren programmaboekje wat voor en tijdens de Heideweek breed verspreid wordt. Het is voor u goed om te weten dat wij de programmering daarvoor al rond 1 juli aanleveren. Zorg dus dat u op tijd bent om deze free publicity niet te missen. 

Calamiteitenplan
Voor een succesvol evenement is een goede voorbereiding belangrijk. Onder andere het nadenken over risico’s en het voorkomen en beheersen daarvan is bij een moderne organisatie essentieel. Vandaar dat we de organisaties die in de Heideweek een evenement organiseren graag ondersteunen met een calamiteitenplan, dat u hier kunt downloaden. Een aanvraagformulier voor hulpverlening voor het Rode Kruis kunt u hier vinden onder de tab ‘Hulp aanvragen’.

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren