Evenement organiseren

Er gebeurt van alles in de Heideweek! Ook dit jaar. Al is het door alle coronamaatregelen natuurlijk wel nét even anders dan anders. De activiteiten die de Stichting Heideweek Ede organiseert, spelen zich af op het Kuiperplein. We doen dit omdat we hier de toegangscontrole tot het terrein kunnen managen. Wij verwachten namelijk dat dit een van de (veiligheids)eisen wordt om een evenement te mogen organiseren in 2021.

Organiseert u zelf een evenement tijdens de Heideweek? Leuk! Laat het ons dan snel weten. Als u uw activiteit voor 1 juli a.s. aan ons doorgeeft dan nemen wij het op in ons officiële programma. Dit programma publiceren wij uiteraard op deze website en in de lokale media. Zo wordt ook uw activiteit goed bezocht.

Calamiteitenplan
Voor een succesvol evenement is een goede voorbereiding belangrijk. Onder andere het nadenken over risico’s en het voorkomen en beheersen daarvan is bij een moderne organisatie essentieel. Vandaar dat we de organisaties die in de Heideweek een evenement organiseren graag ondersteunen met een calamiteitenplan, dat u hier kunt downloaden. Een aanvraagformulier voor hulpverlening voor het Rode Kruis kunt u hier vinden onder de tab ‘Hulp aanvragen’.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! We hopen samen met u dat in augustus echt weer meer mogelijk is. Via de link op deze pagina kunt u uw activiteit aanmelden.

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren