Evenement organiseren

Er gebeurt van alles in de Heideweek! Misschien organiseert u zelf ook een evenement en wilt u graag worden meegenomen in het officiële Heideweekprogramma. Of misschien wilt u voor de eerste keer een evenement organiseren? U kunt via deze link uw evenement aanmelden. Als we vragen hebben, nemen we contact met u op om een en ander te bespreken. Wij willen ervoor zorgen dat alle evenementen zoveel mogelijk tot hun recht kunnen komen.

Uiteraard bent u ook hartelijk welkom op de jaarlijkse coördinatievergadering. Deze avond is speciaal bedoeld voor bekende en nieuwe evenementen om kennis te maken met de Heideweekorganisatie en de Heideweekorganisatie met u.

Tot het laatste moment kunnen wij nieuwe evenementen opnemen in ons programma op de website. Om mee te kunnen liften in de zomerspecials van de regionale kranten en voor een plaats in het papieren programmaboekje is het goed om te weten dat wij daarvoor vaak al rond 1 juni de programmering aanleveren. 

Calamiteitenplan
Een goede voorbereiding is heel belangrijk en ook het nadenken over risico’s en het voorkomen en beheersen ervan is bij een moderne organisatie essentieel. Vandaar dat we de organisaties die in de Heideweek een evenement organiseren graag ondersteunen met een calamiteitenplan, dat u hier kunt downloaden. Een aanvraagformulier voor hulpverlening voor het Rode Kruis kunt u hier vinden onder de tab ‘Hulp aanvragen’.

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren