Datum: donderdag 29 augustus 2019
Tijd: van 20.00 uur tot 00.00 uur

Adres:
Kuiperplein, Ede

CTS IT Grote Plein Feest

Het CTS IT Grote Plein Feest staat garant voor een heerlijke muziekavond met grote namen zoals de Nederlandstalige volkszanger Frans Bauer, de altijd gezellige Wolter Kroes en de verrassing van vorig jaar waar Ede het nog steeds over heeft; The Dirty Daddies. De presentatie is deze avond in de vertrouwde handen van Harold Verwoert. Mede dankzij de sponsoring van CTS IT is de toegang deze avond volledig kosteloos!

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger van het levenslied! Bauer groeide op in een katholiek gezin en bracht zijn jeugd door in een woonwagen. Vanaf jeugdige leeftijd is Bauer vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts. Met zijn megahit ‘’Als sterren aan de hemel staan’’ brak Frans Bauer definitief door. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina.

Wolter Kroes

Wolter Kroes kreeg op 6-jarige leeftijd drumles van de Volendamse drummer Jan Keizer. In 1988 won Wolter Kroes een talentjacht in een discotheek in Wormerveer (met Spanish Eyes van Al Martino). Het zat er dus al vroeg in bij Wolter! Door zijn talent werd hij steeds bekender bij een groter publiek: De echte doorbraak kwam in 1995 met "Laat me los". Het werd zijn eerste hit. Daarna was vooral "Ik heb de hele nacht liggen dromen"een groot succes.

The Dirty Daddies

Vorig jaar was het zo'n groot feest dat ze dit jaar gewoon nog een keer mogen komen! The Dirty Daddies staan bekend om hun unieke 120-hits-in-120-minuten-aanpak.In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi!

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren