Datum: vrijdag 26 augustus 2022
Tijd: van 20.00 uur tot 22.30 uur
Toegangsprijs: € 0,00
Website: heideweek.nl

Adres:

HDWK Airborne Avond

Samen met de gemeente Ede organiseert de Stichting een extra muziekavond op de tweede vrijdag in de Heideweek: De Heideweek Airborne Avond. Een bijzondere avond die de officiële opening van de Airborne Ede-maand markeert en waarbij we met elkaar stil staan bij de moed en inzet van onze veteranen die deze avond ook bij ons te gast zijn.

Het maar liefst 48 muzikanten tellende Orkest van de Koninklijke Luchtmacht treedt deze Airborne Avond, onder leiding van majoor Patrick Curfs, op met een prachtig en speciaal voor deze avond samengesteld muziekprogramma samen met zangeres Shirma Rouse.

Hoe mooi en bijzonder is dit, zeker in een tijd waarin vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Orkest Koninklijke Luchtmacht

De 48 militaire musici van het orkest hebben een opleiding in het conservatorium gevolgd. Sommigen hebben een klassieke achtergrond, anderen pop- en jazzmuziek. Het orkest beschikt over een vaste bezetting met gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums. Op de binnen- en buitenpodia bereikt het orkest duizenden muziekliefhebbers. Zowel in Nederland als daarbuiten. Met hun muziek vertelt het orkest het verhaal van de luchtmacht en van Defensie. Het publiek maakt op een positieve manier kennis met een professionele luchtmachtorganisatie.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2022 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy