Datum: zaterdag 24 augustus 2019
Tijd: van 18.00 uur tot 22.00 uur

Adres:
Grotestraat, Ede

Heide-optocht: Heideweek geeft je vleugels!

Deelname aan de Heide-optocht is niet alleen leuk en heel erg gezellig, je kunt er ook nog eens fantastische prijzen mee winnen!

Het thema voor de Heide-optocht 2019 is Heideweek geeft je vleugels. Een gezellig evenement voor jong en oud. De deelnemers maken er samen met alle toeschouwers een geweldig feest van! De Commissie Heide-optocht roept dan ook iedereen op om deel te nemen aan de Heide-optocht.

**Let op: ter hoogte van Het oude Politiebureau, bij het defilé, zal de praalwagen met de Heidehoogheden de optocht verlaten!**

Particulieren, buurten, wijken, verenigingen en goede doelen: iedereen is welkom! Deelname aan de Heide-optocht is gratis, maar aan bedrijven die geen sponsor zijn van de Heideweek wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te verdienen! We houden ze nog even geheim en maken ze bekend vlak voor de Optocht! Maar net zoals voorgaande jaren zijn de prijzen zeker de moeite waard dus wees creatief en origineel!

Subsidie aanvragen

Stichting Idee in Uitvoering draagt dergelijke initiatieven een warm hart toe en stelt daarom een financiële vergoeding ter beschikking om bij te dragen in de kosten van het maken van een praalwagen. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking. Beide organisaties vinden het belangrijk dat Edese burgers op deze manier creatief met elkaar samenwerken. Zo zorgt deelname aan de Heide-optocht niet alleen voor ontzettend veel gezelligheid, maar inspireert hij ook om in de rest van het jaar met elkaar op te trekken. Wil jij ook subsidie aanvragen? Neem dan contact op met Dhr. H. van den Oever, info@stichtingideeinuitvoering.nl of 0318-413800. Hij zal je aanvraag in behandeling nemen en besluiten over eventuele financiële steun. Hier kun je de spelregels Stichting Idee in Uitvoering lezen.

Plukken van heide t.b.v. versieringen

Er mag heide geplukt worden op het heideveld achter de schaapskooi op de Ginkelse heide; vanaf de N224 gezien links van de zandweg.

De optochtcommissie is bereikbaar via optocht@heideweek.nl. Kijken wie er allemaal ook meedoen? Op de facebookpagina worden regelmatig nieuwe deelnemers aangekondigd.

Het deelnemersreglement is hier te downloaden.

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren