Datum: zaterdag 20 augustus 2022
Tijd: van 16.00 uur tot 17.00 uur

Adres:

Mini Heidehoogheden-verkiezing

Juf, meester, politieagent, prins of prinses. Voor veel jonge kinderen zijn dat dé droomberoepen voor in de toekomst. Die laatste wordt wat lastig, maar je kunt jouw kind wel prins of prinses laten zijn. Voor een hele dag! Inclusief een mooie prinsessenjurk of prinsenpak en helemaal opgedoft!

De organisatie van de Mini Heidehooghedenverkiezing, die jaarlijks plaatsvindt tijdens de Heideweek, zoekt namelijk nog deelnemers! Dus heb jij een kleine paarse prins of prinses of huis? Of misschien zelfs allebei? Geef hem/haar snel op!

Mini Heidehooghedenverkiezing 

De Mini Heidehooghedenverkiezing wordt gehouden op zaterdag 20 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur. Voorafgaand aan de verkiezing staan kappers en visagisten klaar om de deelneem(st)ertjes nog mooier te maken. En als kers op de taart mogen alle deelnemers aan de verkiezing ’s avonds meerijden met de Heide-optocht. Je kunt (gratis!) meedoen als je minimaal 4 jaar en maximaal 12 jaar bent.

Samen op de catwalk 

Kinderen mogen zich ook samen opgeven, bijvoorbeeld een broer en zus of twee vriendinnen. Ze mogen dan ook samen het podium op. Elke deelnemer die zich alleen opgeeft, gaat samen met een andere prins of prinses het podium op, niemand loopt dus alleen. Nadat je iemand hebt aangemeld ontvang je vóór de verkiezing bericht over het programma voor deze leuke middag en avond.

De aanmeldingen voor de verkiezing 2022 zijn vol. Iedereen is van harte welkom om de mooie prinsen en prinsessen te komen bekijken.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2022 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy