Datum: zaterdag 26 augustus 2023
Tijd: van 20.00 uur tot 23.59 uur
Website: astrant-ede.nl

Adres:
Astrant, Kuiperplein 31 Ede

Rock Am Kuip

Astrant kleur paars tijdens Rock Am Kuip; het programma is rond!

Helaas is het momenteel nog steeds erg lastig om een festival als Rockin Parkweg opnieuw op te zetten, bij gebrek aan locaties binnen de gemeente Ede zijn we nog steeds aangewezen op ons hoofdkwartier aan het Kuiperplein. Maar dat zal de pret niet drukken!

Voor de afsluiter van de Heideweek hebben we op zaterdag 26 augustus een woeste line-up in elkaar gezet met een divers programma voor elke liefhebber van het hardere en alternatievere werk

Voor deze gratis gig hebben we op het menu staan: het lokale Battled die afgelopen voorjaar al meerdere band-battles won.

Daarnaast; de Gijsjaradijsja Band speelt naar eigen zeggen ‘hysterische pop’. Dat doen ze in een bonte formatie bestaande uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon én accordeon. De band is recent gevormd rondom Gijsjaradijsja, die je mogelijk kent van zijn YouTube hits met zijn slecht getekende Pokémon parodieën.

Het hardere werk komt van thrash metal band Headless Hunter die net hun nieuwe plaat uit hebben gebracht samen met The Unslain die óók net hun debat plaat hebben uitgebracht. Nou nou!

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy