Datum: zaterdag 24 augustus 2019
Tijd: van 20.00 uur tot 00.00 uur

Adres:
Kuiperplein, Ede

Securitas Feel the Beat

Hét grootste dancefeest van Ede en omstreken! Securitas ‘Feel the Beat’ is inmiddels een begrip en ook dit jaar heeft de organisatie weer grote namen naar het Kuiperplein weten te halen. De Lievelings Dj’s van je Zusje, Puinhoop Kollektiv, Lil’ Kleine en Freddy Moreira zullen optreden tijdens deze avond. De toegang is dit jaar, mede dankzij de sponsoring van Securitas, weer gratis.

De Lievelings Dj's van je Zusje

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. Wat lekker! Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker…

Puinhoop Kollektiv

Puinhoop Kollektiv neemt het niet zo nauw. Geef deze heren een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Tel bekende kroegknallers in een nieuw jasje, afgewisseld met hun eigen beukers en je begrijpt dat elke festivalweide verandert in het gezelligste buurtcafé. Hun show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers die niets over laat de Heideweek!

Lil' Kleine

De carrière van Lil Kleine (Jorik Scholten) begint al op zijn achtste met dansen en acteren. Zo verschijnt hij in een aflevering van Praatjesmakers. De video van een jonge Scholten die verteld over zijn ambities als rapper is inmiddels bekend. Ambities die inmiddels ruimschoots zijn waargemaakt. Dit jaar voor het eerst op de Heideweek met zijn hits als 'Drank & Drugs', 'Krantenwijk' en 'Loterij'.

Freddy Moreira

Maak kennis met Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast zijn heupstimulerende beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes. De formule waarmee hij -inmiddels wereldwijd- op geheel eigen wijze de dames doet smelten wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van eclectische House, Caribbean en Urban sounds.

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren