Datum: maandag 26 augustus 2019
Tijd: van 21.00 uur tot 23.00 uur

Adres:
Kuiperplein, Ede

Van der Werf Drive-in Filmavond

De Van der Werf Drive-In Filmavond. Al jaren een succesnummer in de Heideweek. Een sfeervolle avond op een vol plein met cabrio’s en andere mooie voertuigen. De film die we dit jaar gaan vertonen is ‘Top Gun’. Geeft jouw auto je vleugels? We zouden graag zien dat mensen met hun gekste auto’s zichzelf aanmelden voor de filmavond! Steel jij deze avond de show met jouw auto?

Een samenvatting van de film Top Gun: Maverick (Cruise) wordt samen met zijn copiloot Goose (Edwards) aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman (Kilmer). Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

De toegang is gratis. Er zit een maximum aan het aantal voertuigen dat wij op het Kuiperplein mogen toelaten. Voertuigen moeten daarom wel vooraf worden aangemeld. Wil je aanwezig zijn bij de Filmavond? Meld je dan nu aan via dit formulier! Kom je niet met de auto en wil je toch graag de sfeer meemaken; voetgangers kunnen gewoon aansluiten en je eigen klapstoeltje meenemen voor op het plein kan altijd! Een aantal dagen voor de filmavond krijg je bericht hoe laat je het plein kunt oprijden.

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren