Zap! Paf! Klunk! Mogen wij aan je voorstellen: De Heideweek-Helden

Daar is ie dan: ons Heideweek-themalogo voor 2021: de Heideweek Helden! Wat een knaller hé? En wat is er veel te zien!

Wat zie je allemaal?
Eigenlijk omvat het de hele Heideweek in één geweldig, kleurrijk beeld. Natuurlijk staan daar onze Heidehoogheden. De boegbeelden van onze Heideweek. Eén hele week per jaar nemen zij het stokje over van onze burgemeester René Verhulst – ook te zien op deze cartoon – en besturen zij Ede. Wat zien we nog meer? We zien in deze prachtige plaat senioren die tijdens de speciaal voor hen georganiseerde avond een heerlijk avondje uit gaan. Samen swingen, samen meezingen.

Daarnaast de talloze vrijwillige Helden die elk jaar de Heideweek mogelijk maken. En dat zijn er veel, heel veel. Wel zo’n 150 vrijwilligers in totaal. Stuk voor stuk gecommitteerd. Stuk voor stuk Helden die belangeloos het hele jaar meewerken aan de organisatie van heel veel activiteiten waarbij ontmoeten, samenzijn en plezier maken centraal staat.

En zien jullie jezelf ook? Al die feestende en genietende inwoners van de gemeente Ede en ver daar buiten. Genietend van de optocht. Feestend tijdens het Paarse Hartenfeest. Genietend van de stralende mini-hoogheden. Feestend op het plein. Ook jullie zijn allemaal Helden die er elk jaar voor zorgen dat de Heideweek een nóg groter succes wordt.

En ja, jullie zien het goed. In dit thema-logo ook een parachutist. En nee, deze Held is er natuurlijk niet voor niets. Maar waarom wel… dat houden we nog heel even geheim.

Studio Flip
Het thema-logo wordt jaarlijks ontworpen door een van onze Gold-sponsoren: CASE. Ook dit jaar. CASE zocht voor het ontwerp van 2021 de samenwerking met Flip van Wijngaarden. Want denk je aan Helden, dan denk je aan een strip! Flip van Wijngaarden is eigenaar van Studio Flip uit Ede. Als kind tekende hij alle achterkanten van rollen restanten behang vol. Soms opgeleukt met een verhaal. Dingen verbeelden en maken doet Flip graag. En dat is, als je dit thema-logo ziet, een understatement.

“Bij Helden denk ik gelijk aan de meters stripboeken op mijn kantoor. Zap! Paf! Klunk! Een superhelden-landing. Mega zwaarden en krachtvelden. Kikkerperspectief voor extra dynamiek. Maar dan wel alles met normale lijven en een snufje humor. Nou ja, behalve de Heidehoogheden dan hé. Die zijn wat eleganter”, aldus Flip.

Meer weten over deze strip-Held? Neem dan gerust een kijkje op www.flip.nl.

Thema Heideweek 2021
Thema Heideweek 2021

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2023 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy