Thema Heide-optocht bekend: Let’s Celebrate Heideweek!

Na twee jaar geen Heideweek zijn we wel weer toe aan een feestje! Het thema voor de Heideweek, en dus ook de Heide-optocht, is dan ook best logisch:

Let’s Celebrate Heideweek!

Op 20 augustus is het weer zo ver: de Heide-optocht trekt door het centrum van Ede. Het is een gezellig en feestelijk evenement voor jong en oud. Deelnemers aan de optocht maken er samen met alle toeschouwers een geweldig feest van! De Commissie Heide-optocht roept dan ook iedereen op om deel te nemen aan de Heide-optocht.

Doe ook mee!

Particulieren, buurten, wijken, verenigingen en goede doelen: iedereen is van harte welkom om mee te doen! Deelname aan de Heide-optocht is gratis. Aan bedrijven die geen sponsor van de Heideweek zijn, vragen we een kleine bijdrage. En ook dit jaar kun je weer mooie prijzen verdienen!

Subsidie aanvragen

Stichting Idee in Uitvoering draagt initiatieven zoals deze optocht, een warm hart toe. Daarom stelt deze Stichting een financiële vergoeding ter beschikking voor het maken van een praalwagen voor de optocht. Stichting Heideweek Ede en Stichting Idee in Uitvoering vinden het belangrijk dat inwoners van de gemeente Ede op deze manier creatief met elkaar samenwerken. Zo zorgt deelname aan de Heide-optocht niet alleen voor ontzettend veel gezelligheid, maar ook voor saamhorigheid. En dat gaan we vieren!

Wil jij ook subsidie aanvragen? Neem dan contact op met de heer H. van den Oever, info@stichtingideeinuitvoering.nl of 0318-413800. Hij neemt je aanvraag in behandeling en besluit over eventuele financiële steun. Hier lees je de spelregels van Stichting Idee in Uitvoering.

Plukken van heide voor je praalwagen

Op jouw praalwagen mag natuurlijk geen hei ontbreken. Heb je hei nodig, dan mag dit geplukt worden op het heideveld achter de schaapskooi op de Ginkelse heide.

Vanaf de N224 vanuit Ede gezien links van de zandweg.

Meedoen? Super leuk! Via de link op deze pagina (rechts) meld je je direct aan.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy