Organisatie van de Heideweek

De Edese Heideweek. Van Ede. Voor Ede. Door Ede. En vele kilometers daaromheen. Elke laatste volle week van augustus kleurt Ede paars. Bol van de activiteiten. Voor jong en oud. Gratis. Zodat iedereen kan meegenieten. Mét glimlachgarantie. Uiteraard. Of je nou uitbundig meedoet of stilletjes geniet. Wij zetten alles op alles om ook dit jaar weer een prachtige Paarse week te organiseren. Voor jou. Voor Ede. Voor iedereen. 

De vele Heideweek-vrijwilligers organiseren leuke activiteiten in alle dorpen in de gemeente Ede. We verwelkomen in de laatste volle week van augustus echt duizenden bezoekers in onze gemeente. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. En dat alles op rolletjes loopt natuurlijk ook. De Stichting Heideweek bestaat uit een bestuur en organiseert zelf een aantal evenementen. We werken nauw samen met alle verenigingen, bedrijven en organisaties die tijdens de Heideweek een evenement organiseren. Ook werken we samen met de gemeente Ede. Zodat je de activiteiten veilig kunt bezoeken. 

Wil je meer weten over de historie van de Heideweek, het bestuur of de mogelijkheid om actief mee te doen. Dat kan! Of lijkt het je leuk om actief te worden in het bestuur of actieve rol bij een van de activiteiten? Fijn! Stuur ons even berichtje dan spreken we elkaar snel!

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy