Datum: woensdag 28 augustus 2024
Tijd: van 19.00 uur tot 22.00 uur
Website: astrant-ede.nl

Adres:
Astrant, Ede

Neurocafé

Lijkt het je leuk om de Heideweek mee te maken, maar is het feestgedruis je iets te veel van het goede? Ben je na een half uur al doodmoe van de herrie of weet je niet goed hoe je een gesprek moet beginnen met iemand?

Dan ben je van harte welkom bij Neurocafé op woensdag 28 augustus, in Astrant. Wij zorgen voor een gezellige plek zonder achtergrondmuziek, waar je ervoor kan kiezen een spelletje te komen spelen, te tekenen/knutselen en met anderen kennis te maken, al dan niet aan de hand van kaartjes met voorbeeldvragen. Hier kan je mensen leren kennen die jou begrijpen en praten over de dingen die jij leuk vindt, zoals je speciale interesses. Neem ook lekker je knuffel of stimtoy mee als dat je helpt je meer op je gemak te voelen. De toegang is gratis en deze avond wordt georganiseerd door neurodivergente mensen. Het is niet nodig je aan te melden: je kan gewoon naar binnen lopen, ergens tussen 19 en 22 uur.

We hebben daarnaast op het programma: Willie op het autismespectrum die komt vertellen over zijn passies, namelijk het maken van een videogame met als doel de emancipatie van neurodivergente mensen te bevorderen. Daarnaast leert Daan je je eigen rug mug (onderzetter) te weven. Je hoeft hiervoor niet zelf materiaal mee te nemen.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy