Datum: zaterdag 31 augustus 2019
Tijd: van 20.00 uur tot 00.00 uur

Adres:
Kuiperplein, Ede

Praxis Slotavond

De Heideweek 2019 zal ook dit jaar weer groots worden afgesloten! Met namen als Edsilia Rombley, Kraantje Pappie en Popgunnn wordt het gegarandeerd één groot feest! Vanaf 20.00 uur start het muzikale geweld op grote podium. De presentatie is zoals de afgelopen jaren weer in handen van Harold Verwoert. Mede dankzij de sponsoring van Praxis Ede en onze andere sponsoren is dit evenement gratis te bezoeken!

Edsilia Rombley

Sinds Edsilia Rombley (1978) in 1996 de Soundmixshow won en een jaar later ook de Europese variant, heeft sindsdien een flinke carrière opgebouwd . Rombley voelt zich net zo thuis in Nederlandstalig als Engelstalig werk, staat net zo makkelijk in de Nederlandse theaters als op pop- en jazzpodia en heeft opgetreden van North Sea Jazz tot op het Eurovisie Songfestival (twee maal) En dit jaar zal ze Ede op z'n kop zetten!

Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen geboren in 1986 is bekend onder zijn artiestennaam Kraantje Pappie en is een Nederlands hiphopartiest. Hij staat voornamelijk bekend om zijn unieke, vaak off-beat en overdreven manier van rappen. Je kunt 'm kennen van hits als 'Feesttent', 'Liefde in de lucht' en 'Euro's'.

Popgunnn

Alleen de allervetste dance, rock en hiphop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt. Met ijzersterk bedachte mash ups & medleys worden alleen de beste hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd. Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Onze sponsoren:

Bekijk alle sponsoren