Volledige line-up Heideweek 2024

We zijn enorm verheugd om de volledige artiesten line-up bekend te maken voor de Heideweek 2024. Ben je benieuwd wie er optreden? Lees snel verder.

De Warmtebedrijf Ede Openingsavond op vrijdag 23 augustus zal naast Rolf Sanchez en The Dirty Daddies verder worden ingevuld door de geweldige Mell & Vintage Future. Jarnoo zal tijdens de muziekavonden op geheel eigen wijze de boel aan elkaar praten en mixen.

Op zaterdag 24 augustus, tijdens de Henk van Keulen Feel the Beat avond, geniet je van lokaal talent DJ Zemm die de avond opent. Gevolgd door Kav Verhouzer en Sam Hofman met hun opzwepende beats. Het dynamische trio Bram, Stefan & Sean zorgt voor een energieke performance, waarna STUK de avond met de beste beats afsluit.

Het ITN Grote Plein Feest op donderdag 29 augustus biedt een goed gevulde avond vol Hollands glorie. Naast Justen de Wildt en Robert van Hemert, zullen ook de altijd energieke Wolter Kroes en Marco Schuitmaker het podium betreden. Het Feestteam en de Joel Borelli Show zorgen voor de knallende afsluiting van deze avond.

De HDWK Airborne Avond op vrijdag 30 augustus wordt extra bijzonder met het indrukwekkende geluid van het Orkest Koninklijke Luchtmacht, vergezeld door de fenomenale stemmen van OG3NE. Samen zullen zij speciaal voor de Edese veteranen een avond vol muzikale hoogtepunten neerzetten. En natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd om deze bijzondere avond gratis bij te wonen.

De Praxis Slotavond op zaterdag 31 augustus biedt een mooie en afwisselende line-up. Emma Heesters zal het publiek betoveren met haar stem. De band Session zal deze avond naast een spetterend eigen optreden ook niemand minder dan Waylon en Xander de Buisonjé live begeleiden. Als dat geen daverend slotakkoord van Heideweek 2024 wordt, weten wij het ook niet meer!

Bekijk het volledige programma van de Heideweek 2024.

Onze sponsors:

Bekijk alle sponsors

© Copyright 2024 - Stichting Heideweek Ede | Privacy Policy